Léleknek

50 cikk a kategóriában

2013. március 10. vasárnap, 17:11

Március: az újjászületés hónapja

Kiemelten erős energetikájú napokkal van tele az idei március, most minden az újjászületést, az új kezdeteket támogatja.
2013. február 20. szerda, 10:37

Áramlás a Holddal és a női energiákkal

A kozmikus energiák - mégha nem is vagyunk rájuk tudatosak - befolyásolják a mindennapjainkat. Ezek közül az egyik legfontosabb, főleg a nőknek - a Hold és ciklusainak hatásai.
2013. február 10. vasárnap, 18:55

A 13 csakra és az emberi DNS rejtélye

Új korba léptünk át, amelyben képesek leszünk egyre mélyebben megérteni önmagunkat. A 12 szálas DNS egy régi-új kulcs a tudatosság emeléséhez és a tudatos valóságteremtéshez!
2013. január 20. vasárnap, 19:27

A légzés – a Lélek-zet

Légzés nélkül nincs élet, a légzés az egyik legfontosabb élettani folyamatunk, ám szerepe még ennél is jóval több!
 Télen sem kell, hogy megbetegedjünk vagy rosszul érezzük magunkat. Praktikák a testi-lelki jól-létért a téli hónapokban a hagyományos kínai orvoslási rendszer szerint. 
Sokaknak megfoghatatlan dolog a spirituális gyógyítás, a lélek gyógyítása. Van, aki valami elszállt, lila ködös dologra gyanakszik, pedig az igazán hatásos lélekgyógyításnak konkrét gyakorlati haszna van: jobbá teszi az életed azáltal, hogy segít neked megváltozni. Hogy hogyan?
Népszerű fogalom manapság a tudatosság, de vajon mit is jelent összefüggéseiben, és miért fontos?
2012. november 04. vasárnap, 21:13

Te élsz vagy csak létezel?

Boldognak lenni és élvezni az életet, ahogy jön – ez bárki számára adott lehetőség, nemcsak a „szerencsések” kiváltsága. Mitől érzik boldognak magukat az emberek?
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>
2. oldal / 3

Minden jog fenntartva © Honlapterv: BDS
Powered by Joomla! XHTML