Léleknek

50 cikk a kategóriában

2012. június 21. csütörtök, 17:36

Megváltozni vagy elfogadni önmagadat?

Jól működő önismereti módszer: szeretnél valamit elérni az életedben? Változz meg legbelül úgy, hogy a külvilágban „magától” megjelenjen a vágyott eredmény. Mi van, ha ez mégsem működik?
2012. május 28. hétfő, 07:06

Merre tovább?

Sokan érzékelik kívül és belül is a változásokat, átalakulásokat. Lehet, hogy néha annyira erőteljes mindez, hogy nem is értjük elsőre, mi is történik most.
Ha megtanuljuk harmonizálni a csakráinkat, könnyebb lesz egészségesen tartani a testünket, lelkünket, megtalálni az egyensúlyunkat és megoldani a problémáinkat.
2012. május 24. csütörtök, 07:23

Hogyan lehet kigyógyulni a csalódásból?

Mindannyian kapunk életünk során jónéhány pofont, csalódunk emberekben, helyzetekben, önmagunkban, megélünk kríziseket, tragédiákat.
2012. április 13. péntek, 13:27

Felszabadító lomtalanítás

A tavaszi lomtalanítás a legjobb ürügy arra, hogy kitakarítsuk az otthonunk minden zegét-zugát és lelkileg is megszabaduljunk minden feleslegessé vált zárványtól.
2012. április 05. csütörtök, 11:14

A fényből újra a sötétségbe

Az önismeretben elmélyedők gyakran megtapasztalják az érzelmi hullámvasút egy speciális fajtáját: amikor látszólag sokkal rosszabb lesz újra minden, mint mielőtt elkezdtek volna meditálni, kitisztítani az életüket, begyógyítani a sebeiket.
2012. március 23. péntek, 19:18

Tavaszi tisztítás - testnek, léleknek

A böjt és a tisztítókúra nemcsak egy fokozott fizikai tisztulás és méregtelenítés, hanem egy spirituális tett is – a lemondás, elengedés aktusa.
2012. január 30. hétfő, 11:07

A változás szele és a rozsdás bicikli

Érzed? Nyughatatlanság, feszültség van a levegőben, minden változik, gyakran napról napra, óráról órára is. Hogyan tudunk ezzel a forrongással, változó környezettel és érzelmeinkkel lépést tartani? Hogyan tudjuk a magunk javára fordítani ezt a nyugtalanságot?
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>
3. oldal / 3

Minden jog fenntartva © Honlapterv: BDS
Powered by Joomla! XHTML