Testnek

33 cikk a kategóriában

2012. június 21. csütörtök, 14:46

Gyógyítás a színekkel

Az önismeretben és a gyógyulásban kreatív és sokoldaúan használható eszközt jelentenek a színek. Hogyan használhatod a különféle színeket az egészség és a testi-lelki jól-lét megőrzéséhez?

A belső csikung lényege a légzés tudatos irányítása. Egy egyszerű gyakorlat, amely jelentősen javítja a hangulatot, csökkenti a depresszió és a stressz káros hatásait. 

A máj problémái jelezhetik a felgyülemlett érzelmeinket, elsősorban a haragot, a meg nem bocsátást, a keserűséget, amelyet nem vagyunk hajlandóak elengedni. Hogyan gondozd az érzelmeidet és tartsd egészségesen a májadat? 

2011. november 02. szerda, 14:07

Miért pont a fül?

A hagyományos testakupunktúrához képest egyre jobban terjed az első hallásra talán megdöbbentő fülakupunktúra módszere. Miért pont a fület kezeljük, mik ennek az előnyei?
2011. szeptember 02. péntek, 07:01

Kávé: gyógyhatások és ellenjavallatok

A kávét sokszor kikiáltották már egészségtelennek és károsnak, és legalább ugyanennyiszer magasztalták az egekig mint gyógyhatású csodanövényt. Mi az igazság a kávé gyógy- és káros hatásai tekintetében?

2015. április 02. csütörtök, 05:49

Hogyan fókuszálj sikeresen a vágyaidra?

A vágyaink megteremtésére irányuló szándék egyik kulcsa a fókusz, vagyis a kitartó összpontosítás. Miért olyan nehéz megtartani a fókuszt? Melyek azok a tényezők, amelyek akadályozzák ezt a teremtési folyamatot?

Februárban kiemelten fontos az immunerősítés, hiszen a tél végére lemerülnek a szervezet tartalékai és könnyebb elkapni egy náthát vagy egy vírust. Immunerősítés a holisztikus szemlélet jegyében.

2012. július 23. hétfő, 08:39

Életmódváltás – miért könnyebb nyáron?

Az életmód megváltoztatása hosszabb, többlépcsős folyamat, nem megy egyik napról a másikra. Nagyon is érdemes viszont a nyári időszakra időzíteni, és akár már ma elkezdeni! Hogyan és mire érdemes odafigyelni?

2012. július 24. kedd, 07:32

Érezd jól magad a bőrödben!

Az egészséges életmód kialakítása éveket is igénybe vehet, de tapasztalt szakemberrel sokkal könnyebb és gyorsabb! Komplex életmódváltó program fülakupunktúrával, mintaétrendekkel, receptekkel, akupresszúrával és még sok más ajándékkal!

<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>
2. oldal / 2

Minden jog fenntartva © Honlapterv: BDS
Powered by Joomla! XHTML