Testnek

33 cikk a kategóriában

A bőr az egyik legfontosabb immunszervünk - a tavaszi méregtelenítés során foglalkozzunk a bőrünkkel is! A legjobb gyógymódok, háziszerek, gyógynövények és légzéstechnikák a bőr állagának és egészségének javításához.

2013. október 15. kedd, 06:40

Életerő-turbó: friss levek

A frissen préselt zöldség- és gyümölcslevekkel egész napra elláthatod magad éltető erővel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

2012. április 11. szerda, 15:57

Bevált gyógymódok frontérzékenységre

A frontok jönnek, mennek mostanában és egyre többen vannak azok, akiket az időjárás változása testileg, lelkileg megvisel. Néhány életmódbeli változtatással sokat javíthatunk a helyzeten.

2012. március 14. szerda, 11:44

Útmutatás a kínai orvoslás szerint tavaszra

A hagyományos kínai szemlélet és az öt elem tana szerint a tavasszal átlépünk a Fa elem uralma alá. Új ciklus indul, új élet sarjad, megindulnak a nedvek, az áramlás, az újrakezdés: fellélegzik a természet.

A csírák fogyasztása az egyik legegyszerűbb, ám annál hatékonyabb módszer vitaminkészletünk feltöltésére. Otthon is egyszerű csíráztatni, csak néhány dologra kell odafigyelned - ehhez adok néhány ötletet!

Soha nem élt még ennyi figyelemhiányos és figyelmet adni nem tudó ember. A figyelmünket egyre kevésbé tudjuk összpontosítani, pedig ahol a figyelmünk, oda áramlik a teremtő energiánk is.

2012. május 29. kedd, 05:13

Szelíd gyógymód: gyógynövényteák

A szelíd gyógymód változatos képviselői a forrázatok és tinktúrák készítésére alkalmas gyógynövények, gyógyfüvek, amelyek kíméletesen orvosolják legkülönfélébb nyavalyáinkat.

2011. december 05. hétfő, 08:03

Hogyan működnek a csakráink?

A csakra szó szanszkrit eredetű, jelentése: kerék, energiaörvény, láthatatlan energiaközpont, amelyen keresztül az emberi szervezet több szinten kapcsolódik a környezetéhez, információkat és energiát vesz fel és ad le.

2011. augusztus 18. csütörtök, 11:51

Egyél kevesebb húst - mivel és hogyan helyettesítsd?

Bár a húsfogyasztás csökkentése szinte kivétel nélkül jót tesz az egészségnek, nem célszerű egyik napról a másikra megváltoztatni berögzült táplálkozási szokásainkat. Sokkal jobb megoldás lépésről-lépésre haladni, folyamatosan figyelembe véve testünk jelzéseit.

2011. augusztus 22. hétfő, 16:39

A 7 legerősebb immunerősítő növény

A megbetegedések, hűlések és járványok időszakát egyszerűen átvészelhetjük, és ehhez nincs szükség gyógyszertári szuper porokra és erős antibiotikumokra. A leghatékonyabb gyógynövények egyrészt megfelelően edzik a szervezetünk védekezőképességét, támogatják a saját védelmi és öngyógyító rendszerünk hatékony működését, másrészt ellátják vírus- és baktériumölő anyagokkal is. Nézzük, melyek a leghatásosabbak!

2012. január 04. szerda, 11:53

9 tipp alvászavarokra

A gyenge minőségű és mennyiségű éjszakai pihenés számos tünet és betegség forrása lehet a koncentrációs zavaroktól a súlygyarapodáson keresztül a gyakoribb akut, valamint a krónikus megbetegedésekig.

Ki tanul a földi síkon: az ember, az agy vagy a Lélek? Balázs István természetgyógyásszal erről és sok más dologról is beszélgettünk az Alternatív Magazinban.

 

Ép testben ép lélek – ezt már az ókori Rómában hangoztatták és igyekeztek eszerint élni, gondozni a testüket. Hogyan függ össze a test és a lélek egészsége?

Hogy az iskola-és munkakezdés ne legyen ámokfutás, készítsd fel magad testileg-lelkileg az őszi-téli időszakra!

<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 2

Minden jog fenntartva © Honlapterv: BDS
Powered by Joomla! XHTML