Testnek

1 cikk a kategóriában

 

2011. augusztus 02. kedd, 08:19

Spirituális gyógyítás

Írta: Elvira
A kezelések jelenleg szünetelnek.
Vélemények:

  

"Az svt egy olyan komplex módszer, amely az általam eddig tapasztalt spirituális gyógyítási technikák közül a legmélyebbre hatol egy adott probléma megoldásában. Tudatosíttatta velem, hogy mennyire fontos a bennünk élő gyermek szeretete, s hogy ez a kapcsolat napi szintű ápolást igényel. A terápia alatt tapasztalt energiaáramlás számomra azt is bizonyítja, hogy nem csak szellemi, hanem fizikai szinten is gyógyítás-gyógyulás történt. Szeretettel ajánlom mindenkinek!" (L.Sz.)
 
"Az svt módszerével sikerült letisztítani az életemben néhány igen fontos dolgot érintő kérdést, problémás heyzetet és egy sokkal mélyebb szinten megélni. Mostanra minden érintett területen elindultak a harmadik dimenziós, vagyis konkrét, fizikai szintű változások is." (G.Á.)
 
"Sok ember teszi fel a kérdést magának: miért nem tud egy problémakörrel megbirkózni? Miért áll a mocsárban, sárban, miért várat magára a megoldás hónapokig?
A spirituális választerápia szerint léteznek a célunkat akadályozó blokkok, hiedelmek, amelyekről nem feltétlenül tudunk. Úgy hisszük, rohanó világunk nem engedélyez annyi időt, hogy magunkba nézzünk, és figyeljünk egy kicsit a belső hangra, és ez további akadályokat gördít elénk, pláne akkor, ha egy konkrét célt akarunk elérni.
Szerettem volna rájönni, hogyan szabadulhatok meg az ismétlődő problémáktól. Rájöttem már, hogy léteznek, próbáltam odafigyelni rájuk, amikor egy hasonló helyzet elé kerültem, mégis mintha valami visszarántott volna, és a megadott sablonom szerint kellett újra cselekednem, erőlködnöm, hiszen nem tudtam pontosan, mi is lehet a másik út. Az svt megmutatta a másik utat. Mégpedig azt, hogy pozitívan, egy
másként kódolt számítógéppel is lehet figyelni a dolgokra, és bizony akkor sokkal inkább a kívánt célt érjük el.
Véleményem szerint ez is a hitrendszeren alapul, el kell hinnem , hogy ez így van, hiszen a másik utat tapasztaltam, és ott akadályok, problémák, és nem az általam kívánt megoldás várt."
(L.K.)

Minden jog fenntartva © Honlapterv: BDS
Powered by Joomla! XHTML