2011. augusztus 17. szerda, 15:25

Fülakupunktúra

Írta: Elvira

A fülakupunktúra az egyik leggyorsabb, leghatékonyabb és legegyszerűbb természetgyógyászati módszer, amely az egész test működését pozitív irányban befolyásolja. Nem mellesleg az egyik legerőteljesebb és azonnali hatású (!) stresszoldó technika, amivel valaha is találkoztam, és különösen alkalmas a manapság olyannyira elterjedt függőségek: alkohol, dohányzás, evés, drogok, munkaalkoholizmus stb. megszüntetésére.

2011. augusztus 02. kedd, 08:34

Árak és elérhetőségek

Írta: Elvira

A kezelések jelenleg szünetelnek. 

2011. augusztus 02. kedd, 08:32

Életmód-tanácsadás

Írta: Elvira

 Speciális állapotfelmérés személyre szabott életmód-tanácsadással

1. Állapotfelmérés tradicionális kínai módszerekkel:
- kikérdezés és anamnézis a hagyományos kínai orvoslás elvei szerint
- nyelv- és pulzusdiagnosztika
- táplálkozási és életvezetési szokások feltérképezése
- a domináns és/vagy egyensúlyvesztett elem/szervek felderítése a kínai öt elem tan szerint
 
2. Célkitűzés
 
3. Terápiás javaslatok
 
- fülakupunktúra
- étrendi és táplálkozási tanácsok
- javaslatok mozgásformákra, relaxáló, stresszoldó módszerekre
- gyógynövényterápia
- egyéb tradicionális kínai orvoslási módszerek: köpölyözés, moxa, fülgyertya, akupresszúrás pontok megtanítása
 
Időtartam: kb. 1,5-2 óra 
2011. augusztus 02. kedd, 08:30

Akupresszúra – pontmasszázs

Írta: Elvira

 

Ma már tudományosan is bizonyított tény, hogy az emberi testben különböző energiavonalak, ún. meridiánok mentén kering az energia. A meridiánok legérzékenyebb, legerőteljesebb részei az akupunktúrás pontok, amelyek stimulálásával helyreállítható a szervezet egyensúlya, megszüntethetők és megelőzhetők a betegségek. A testünket behálózó energiavonalak rendszerére épül számos ősi gyógyítási rendszer, köztük a hagyományos kínai orvoslás. Ezen belül az egyik leggyakrabban alkalmazott gyógymód az érzékeny pontok ujjnyomással, ütögetéssel, finom érintéssel történő stimulálása, vagyis az akupresszúra.

 

2011. augusztus 02. kedd, 08:26

Spirituális gyógyítás

Írta: Elvira

Hogyan zajlik egy spirituális gyógyítás?

Első lépésként kialakítom a gyógyítás megszentelt terét, amely lehetővé teszi, hogy őszintén és ítélkezéstől mentesen szembe tudj nézni aktuális kihívásoddal és megnyílj a számodra legfőbb jó teljes befogadására, a gyógyulásra, a változtatásra. Együtt kialakítjuk a legmagasabb szintű én-részeinkkel, Felső Énünkkel és a segítőinkkel való tiszta kapcsolatot, amely biztosítja, hogy az üggyel kapcsolatban a legpontosabb információkat kapjuk meg. Segítek Neked tudatos kapcsolatba lépni a Felső Éneddel, a te saját legfőbb gyógyítóddal és megérteni a tőle származó tanításokat és az életed átalakítására irányuló ösztönzést. Felső Énünk és a magas szintű segítők képesek a problémák gyökeréig hatolva kitisztítani egy-egy életterület zavarait, így megnyílik az út a megoldások megvalósítására, a békés, boldog, harmonikus állapot megteremtésére.

 

Miután kapcsolatba léptünk a saját Felső Énem közvetítésével a Te Felső Éneddel, a tőle kapott útmutatásokat egy inga és egy táblázatkészlet segítségével fordítjuk le hétköznapi nyelvre úgy, hogy abból megértsd, mi okozza a jelenlegi kihívást az életedben. Felső Énünk útmutatásai és gyakorlati tanácsai egy konkrét probléma kapcsán széles idősávot ölelhetnek fel a jelentől egészen számos előző életig.

 

A hozott probléma megoldását nehezítő akadályok eltávolításán túl a teljes gyógyulás elérhető számodra, ha ezt választod. A gyógyításnak számos azonnal észlelhető jele van: sokan megnyugszanak, a korábbi zaklatott állapot megszűnik, kiélesednek az érzékek és a gondolkodás, harmónia, öröm és boldogságérzet uralkodik el, valamint  a "minden rendben van" érzése, amikor erősnek és felkészültnek érezzük magunkat minden feladatunk megoldására, bízunk abban, hogy mindenhez lesz elég erőnk és megkapjuk a kellő támogatást.

 

BEJELENTKEZÉS ÉS IDŐPONTEGYEZTETÉS: 20 207 3955

 

Mikor lehet hatásos egy spirituális gyógyítás?

- ha szeretnéd  letenni a régóta hurcolt terheket, sérelmeket
- ha gondot okoz a megbocsátás valakinek, akár magadnak
- ha mindent megpróbáltál egy problémára, betegségre, mégsem jött a valódi eredmény
- ha megrekedtél egy nehéz helyzetben és úgy érzed, nem tudsz továbblépni
- ha szeretnéd végre igazán, mélyen átalakítani az életedet.

 

Fontos! Kérlek, tudatosítsd magadban, hogy a spirituális gyógyítás nem oldja meg HELYETTED az életedet! Csodálatos, isteni eredetű teremtő lény vagy, rendkívüli adottságokkal - ám ahhoz, hogy ezeket használni tudd, vállalnod kell a felelősséget a saját életedért, a saját problémáid megoldásáért. A spirituális gyógyítás nem helyettesíti a fizikai síkon történő tevékenykedésedet, ám jelentős mértékben megkönnyíti és sokkal tudatosabbá válhatsz arra, mi miért történik veled és mit miért teszel.

 

Mit várhatsz egy spirituális gyógyítástól? Mire jó és mire nem? További információért kattints ide >>>

2011. augusztus 02. kedd, 08:22

Szolgáltatások

Írta: Elvira

Jelenleg nem vállalok kezeléseket.

Minden jog fenntartva © Honlapterv: BDS
Powered by Joomla! XHTML