A Tároló megtekintéseE-mailNyomtatás

Önismeret a 7 csakra segítségével

Város:
Sülysáp

Leírás

Önismeret a 7 csakra segítségével

1 napos tanfolyam

 

Csakrák tisztítása, a hozzájuk kapcsolódó problémák, tanulnivalók, életterületek megismerése, a blokkok oldása -  előadások, de még több gyakorlat (jóga, meditáció, energiagyakorlatok, tisztító mantrák)

 

Új időpontok: hamarosan!

 

A tanfolyamot úgy állítottam össze, hogy komplex tudásanyagot és gyakorlatokat kapj a csakrákkal való munkához, így otthon is tudd majd végezni. Az elméleti részben végigvesszük a fizikai testhez legközelebb lévő 7 fő csakrát, működésüket, az általuk uralt életterületeket. Emellett bepillantást nyerhetsz a többi csakra működésébe is, amelyekről eddig kevés szó esett, de egyre fontosabbá válik, hogy velük is megtanuljunk tudatosan dolgozni. Közben sok-sok gyakorlatot is végzünk, néhány alap (egyszerű!! :) ) kundalini jóga gyakorlatot, csakratisztítást, a csakrákhoz tartozó mantrákat, energetizáló gyakorlatokat és lesz meditáció is.

 

A jóga és a csakratisztítás rendszeres végzésével rendkívüli mértékben megsokszorozhatod az életerődet, javíthatod a közérzetedet, a testi állóképességet, a lelki egyensúlyodat és persze sokkal tudatosabban fogod tudni érzékelni a finomenergiákat, a blokkokat, amelyeket ki is tisztíthatsz a tanfolyamon átadott technikák segítségével.

 

 

 

 

Mit hozz magaddal?

Kényelmes ruha, amiben jógázni is tudsz, jógamatrac, ha van sajátod.

Füzet a jegyzeteléshez

Könnyű ételek: gyümölcs, nyers zöldségek, magvak, vegetáriánus étel, víz

 

Hogy a csakrák finom energiáját megtapasztalhasd, érdemes aznap (de akár az előtte való napokon is) könnyű fogásokat fogyasztanod, amelyek nem telítenek el. Ezek a zöldségek, gyümölcsök nyersen, az olajos magvak, csírák, zöldség- és gyümölcslevek, könnyű vegetáriánus fogások. A sok tiszta víz szükséges ahhoz, hogy a nap folyamán beindított tisztító-gyógyító folyamatok kibontakozhassanak.

 

Ár: 9000 Ft

A kiscsoportos foglalkozás miatt előzetes regisztráció szükséges telefonon: 20 207 3955!

  
 
Dátum Esemény Helyszin Város Type
Jelenleg nincs bejegyzett esemény

Minden jog fenntartva © Honlapterv: BDS
Powered by Joomla! XHTML