A Tároló megtekintéseE-mailNyomtatás

Teremtő Újhold meditáció 2013. 01. 30.

Leírás

 Az újhold minden hónapban egy kiemelt időminőség ahhoz, hogy lehorgonyozzuk az új dolgok megteremtésére irányuló szándékainkat, erőteljes kezdő lökést adjunk mindannak, amit szeretnénk megteremteni a valóságunkban.

Ennél csak az lehet még erősebb, ha közösen indítjuk útjára az új teremtéseinket egy magas rezgésű közös energiatérben :)

A közös energiatér lényege, hogy az egyéni energiák összeadódva nagymértékben megsokszorozódnak. Csoportban történő meditáció során mindannyiunk Felső Énje és szellemi segítői jelen vannak és a magasabb tudatszinteken is zajlik mindeközben a gyógyulás, a célok megvalósítása, lehorgonyzása. Ez vonatkozik a saját egyéni céljaidra is, amelyek megvalósításán fáradozol, vagy amelyeket éppen most tűzöl ki. Új ötleteket, inspirációkat kaphatsz azokon a belső szinteken, ahova a vezetett meditáció alkalmával eljutsz és egyúttal az adott üggyel kapcsolatos blokkjaid és diszharmonikus energiáid is oldódnak, gyógyulnak.

 

Mire számíts, ha eljössz? Lesz: 

- egy kis bevezető mozgás, hogy az energiaterünk kellően átjárható és befogadó legyen 

- kötetlen beszélgetés - ha szeretnéd megosztani a céljaidat (de ha egyelőre  csak csendben érleled őket, az is rendben van :) )

- céljaid megfogalmazása (önmagadnak)

- vezetett meditáció

- energetikai tisztítás

2013. 01. 30. újhold napja 18-20.00 Magnet Ház Andrássy út 98. Boróka terem

Érkezés: minimum 10 perccel korábban!

Hozzájárulás: 1500 FT

Kizárólag előzetes jelentkezéssel! Helyfoglalás e-mailben (elvira pont kolontar kukac gmail pont com) vagy telefonon (20 207 3955)

  
 
Dátum Esemény Helyszin Város Type
Jelenleg nincs bejegyzett esemény

Minden jog fenntartva © Honlapterv: BDS
Powered by Joomla! XHTML