A Tároló megtekintéseE-mailNyomtatás

A bennünk élő Istennő

Város:
Pécs, Pomáz

Leírás

 Az elmúlt évezredek, évszázadok teljes mértékben háttérbe szorították a női energiát, a rendszerben élők, az egyház, a hatalmon lévők féltek a tudatos isteni energiát használó, Istennőként élő nőktől. Üldözték, támadták mindazokat, akik Tudatos Nőként mertek létezni. Ennek köszönhetően egyre jobban elrejtettük, elfelejtettük Istennői mivoltunkat. Annak idején egyik generáció a másik után adta át ezeket a rejtett tudásokat, papnői, istennői beavatásokat a nyitott szellemben érkezőknek. Kezdetben teljesen elfogadott volt a bennünk élő Istennő szeretete, felébresztése. Az üldöztetések hatására az istennői beavatások titkossá váltak, majd szinte teljesen feledésbe merültek. 13 ezer év után az eredeti Istennői minőség előlépett és teret kér magának. Teljes erjében itt van és szólítja Nővéreit: Ébredjetek! Csak egy felébredt, tudatos Istennő képes felébreszteni és hazavezetni a szeretet férfit. Sok jelenlegi nőtársunk nincs igazán tisztában azzal, mit is jelent valójában Nőnek lenni, birtokolni és tudatosan használni azt a csodálatos Istennői energiát, amely mindannyiunkban jelen van. Azt gondolják, hogy a feminizmus, a férfiakkal szembeni harc teljesíti ki és táplálja a bennük élő Nőt - de ez tévedés.

Spirituális fejlődésem során, miközben gyógyítottam lelkemet, szellememet; emlékeztem arra, aki Vagyok, és elkezdtem összekapcsolódni a bennem élő Istennővel. Ez egy csodálatos utazás önmagam megismerésében, amely a mai napig tart. Ennek az emlékezésnek és gyógyulásnak a csodáját szeretném átadni Neked, drága Lélek, hogy Te is megtapasztald a benned élő Istennő felébredésének és kiteljesedésének varázslatát.

 

Mi, mint Nők, érezzük ezeket az Univerzális változásokat a sejtjeinkben, de lehet, hogy


 • félünk, nem merünk továbblépni,
 • nem merünk kiállni önmagunkért,
 • nem tudjuk igazán szeretni és elfogadni önmagunkat,
 • nem merjük megélni a nőt, az anyát, a szexualitást,
 • félünk használni az Isteni erőnket, a fényünket,
 • félelmeink miatt kudarcok, fájdalmas tapasztalatok, megaláztatások érnek bennünket.

 

 

Amennyiben bármelyik érzéssel már találkoztál életed során, vagy csak úgy érzed többre vagy hívatott, több van benned, vagy szeretnél segíteni magadon, a szeretteiden, szeretnél emlékezni arra, hogy miként gyógyítsd magadat és másokat, vagy csak egyszerűen szeretnél végre szabadon, Istennőként élni, akkor szeretettel látlak A bennünk élő Istennő tanfolyamon.

 

Ebben a két napban visszanyúlunk az elmúlt életek tapasztalataihoz, hogy feloldjuk a korábbi női léteink tévesen tárolt mintáit, sérüléseit. Feloldjuk a jelen élet generációs mintáit. Lecsatlakozunk a régi női sérült kollektív energiákról. Gyógyítjuk a szexualitásunkat, a szülési traumákat, a bennünk élő leányt, anyát, nőt és bölcs matrónát. Megtanuljuk szeretni és tisztelni önmagunkat, a bennünk élő Nőt és a bennünk élő Férfit. Szembenézünk a sötét, fénytelen részeinkkel, hogy feloldjuk, gyógyítsuk azokat és emlékezhessünk a tiszta Szeretetet és Fényt szolgáló Istennőre. Kiteljesítjük és tudatossá tesszük a bennünk élő Istennőt, miközben aktiváljuk az ennek megfelelő fénykódokat.

 

Amennyiben úgy érzed, hogy a fenti szavak és gondolatok megérintettek, megszólítottak Téged, akkor szeretettel várlak tanfolyamaimon. A tanfolyamok két teljes napot ölelnek fel, délelőtt 10:00 órától 17:00 óráig.

 

Mire lesz szükséged ebben a két napban?


 • elegendő folyadék és pár falat, lehetőség szerint vegetáriánus táplálék,
 • kényelmes hosszú szoknya vagy női ruha, amiben a gyakorlatokat és meditációkat végzed,
 • színes sál, kendő, kiegészítők, amik számodra a nőiesség kellékei,
 • takaró vagy laticel, esetleg kis párna a meditációkhoz és a gyakorlatokhoz,
 • egy kis tükör, amiben kényelmesen látod az arcodat,
 • egy szál virág vagy gyümölcs, esetleg mindkettő, amit felajánlasz,
 • egy hosszú fehér gyertya, amit meggyújtasz Önmagadért,
 • személyes kristály, amit a közös oltárra teszel, hogy átrezegjen és feltöltődjön, hogy így vihesd majd haza,
 • és ami elengedhetetlen: nyitott szív


A tanfolyamot tartja Angyal Alenaya. 

Legközelebbi tanfolyami időpontok: 

 

2015. Február 07-08 - Pécs

2015. Február 14-15 - Pomáz (az Árpád-hídtól kb. 20 percre)

 

A jelentkezéshez kattints ide >>>

 

 

  
 
Dátum Esemény Helyszin Város Type
Jelenleg nincs bejegyzett esemény

Minden jog fenntartva © Honlapterv: BDS
Powered by Joomla! XHTML