Nyomtatás

Aktuális események

A bennünk élő Istennő

Város:
Pécs, Pomáz
Esemény:
0

Leírás:

 Az elmúlt évezredek, évszázadok teljes mértékben háttérbe szorították a női energiát, a rendszerben élők, az egyház, a hatalmon lévők féltek a tudatos isteni energiát használó, Istennőként élő nőktől. Üldözték, támadták mindazokat, akik Tudatos Nőként mertek létezni. Ennek köszönhetően egyre jobban elrejtettük, elfelejtettük Istennői mivoltunkat. Annak idején egyik generáció a másik után adta át ezeket a rejtett tudásokat, papnői, istennői beavatásokat a nyitott szellemben érkezőknek. Kezdetben teljesen elfogadott volt a bennünk élő Istennő szeretete, felébresztése. Az üldöztetések hatására az istennői beavatások titkossá váltak, majd szinte teljesen feledésbe merültek. 13 ezer év után az eredeti Istennői minőség előlépett és teret kér magának. Teljes erjében itt van és szólítja Nővéreit: Ébredjetek! Csak egy felébredt, tudatos Istennő képes felébreszteni és hazavezetni a szeretet férfit. Sok jelenlegi nőtársunk nincs igazán tisztában azzal, mit is jelent valójában Nőnek lenni, birtokolni és tudatosan használni azt a csodálatos Istennői energiát, amely mindannyiunkban jelen van. Azt gondolják, hogy a feminizmus, a férfiakkal szembeni harc teljesíti ki és táplálja a bennük élő Nőt - de ez tévedés.

Spirituális fejlődésem során, miközben gyógyítottam lelkemet, szellememet; emlékeztem arra, aki Vagyok, és elkezdtem összekapcsolódni a bennem élő Istennővel. Ez egy csodálatos utazás önmagam megismerésében, amely a mai napig tart. Ennek az emlékezésnek és gyógyulásnak a csodáját szeretném átadni Neked, drága Lélek, hogy Te is megtapasztald a benned élő Istennő felébredésének és kiteljesedésének varázslatát.

 

Mi, mint Nők, érezzük ezeket az Univerzális változásokat a sejtjeinkben, de lehet, hogy

 

 

Amennyiben bármelyik érzéssel már találkoztál életed során, vagy csak úgy érzed többre vagy hívatott, több van benned, vagy szeretnél segíteni magadon, a szeretteiden, szeretnél emlékezni arra, hogy miként gyógyítsd magadat és másokat, vagy csak egyszerűen szeretnél végre szabadon, Istennőként élni, akkor szeretettel látlak A bennünk élő Istennő tanfolyamon.

 

Ebben a két napban visszanyúlunk az elmúlt életek tapasztalataihoz, hogy feloldjuk a korábbi női léteink tévesen tárolt mintáit, sérüléseit. Feloldjuk a jelen élet generációs mintáit. Lecsatlakozunk a régi női sérült kollektív energiákról. Gyógyítjuk a szexualitásunkat, a szülési traumákat, a bennünk élő leányt, anyát, nőt és bölcs matrónát. Megtanuljuk szeretni és tisztelni önmagunkat, a bennünk élő Nőt és a bennünk élő Férfit. Szembenézünk a sötét, fénytelen részeinkkel, hogy feloldjuk, gyógyítsuk azokat és emlékezhessünk a tiszta Szeretetet és Fényt szolgáló Istennőre. Kiteljesítjük és tudatossá tesszük a bennünk élő Istennőt, miközben aktiváljuk az ennek megfelelő fénykódokat.

 

Amennyiben úgy érzed, hogy a fenti szavak és gondolatok megérintettek, megszólítottak Téged, akkor szeretettel várlak tanfolyamaimon. A tanfolyamok két teljes napot ölelnek fel, délelőtt 10:00 órától 17:00 óráig.

 

Mire lesz szükséged ebben a két napban?


A tanfolyamot tartja Angyal Alenaya. 

Legközelebbi tanfolyami időpontok: 

 

2015. Február 07-08 - Pécs

2015. Február 14-15 - Pomáz (az Árpád-hídtól kb. 20 percre)

 

A jelentkezéshez kattints ide >>>

 

 

Önismeret a 7 csakra segítségével

Város:
Sülysáp
Esemény:
0

Leírás:

Önismeret a 7 csakra segítségével

1 napos tanfolyam

 

Csakrák tisztítása, a hozzájuk kapcsolódó problémák, tanulnivalók, életterületek megismerése, a blokkok oldása -  előadások, de még több gyakorlat (jóga, meditáció, energiagyakorlatok, tisztító mantrák)

 

Új időpontok: hamarosan!

 

A tanfolyamot úgy állítottam össze, hogy komplex tudásanyagot és gyakorlatokat kapj a csakrákkal való munkához, így otthon is tudd majd végezni. Az elméleti részben végigvesszük a fizikai testhez legközelebb lévő 7 fő csakrát, működésüket, az általuk uralt életterületeket. Emellett bepillantást nyerhetsz a többi csakra működésébe is, amelyekről eddig kevés szó esett, de egyre fontosabbá válik, hogy velük is megtanuljunk tudatosan dolgozni. Közben sok-sok gyakorlatot is végzünk, néhány alap (egyszerű!! :) ) kundalini jóga gyakorlatot, csakratisztítást, a csakrákhoz tartozó mantrákat, energetizáló gyakorlatokat és lesz meditáció is.

 

A jóga és a csakratisztítás rendszeres végzésével rendkívüli mértékben megsokszorozhatod az életerődet, javíthatod a közérzetedet, a testi állóképességet, a lelki egyensúlyodat és persze sokkal tudatosabban fogod tudni érzékelni a finomenergiákat, a blokkokat, amelyeket ki is tisztíthatsz a tanfolyamon átadott technikák segítségével.

 

 

 

 

Mit hozz magaddal?

Kényelmes ruha, amiben jógázni is tudsz, jógamatrac, ha van sajátod.

Füzet a jegyzeteléshez

Könnyű ételek: gyümölcs, nyers zöldségek, magvak, vegetáriánus étel, víz

 

Hogy a csakrák finom energiáját megtapasztalhasd, érdemes aznap (de akár az előtte való napokon is) könnyű fogásokat fogyasztanod, amelyek nem telítenek el. Ezek a zöldségek, gyümölcsök nyersen, az olajos magvak, csírák, zöldség- és gyümölcslevek, könnyű vegetáriánus fogások. A sok tiszta víz szükséges ahhoz, hogy a nap folyamán beindított tisztító-gyógyító folyamatok kibontakozhassanak.

 

Ár: 9000 Ft

A kiscsoportos foglalkozás miatt előzetes regisztráció szükséges telefonon: 20 207 3955!

Teremtő Újhold meditáció 2013. 01. 30.

Esemény:
0

Leírás:

 Az újhold minden hónapban egy kiemelt időminőség ahhoz, hogy lehorgonyozzuk az új dolgok megteremtésére irányuló szándékainkat, erőteljes kezdő lökést adjunk mindannak, amit szeretnénk megteremteni a valóságunkban.

Ennél csak az lehet még erősebb, ha közösen indítjuk útjára az új teremtéseinket egy magas rezgésű közös energiatérben :)

A közös energiatér lényege, hogy az egyéni energiák összeadódva nagymértékben megsokszorozódnak. Csoportban történő meditáció során mindannyiunk Felső Énje és szellemi segítői jelen vannak és a magasabb tudatszinteken is zajlik mindeközben a gyógyulás, a célok megvalósítása, lehorgonyzása. Ez vonatkozik a saját egyéni céljaidra is, amelyek megvalósításán fáradozol, vagy amelyeket éppen most tűzöl ki. Új ötleteket, inspirációkat kaphatsz azokon a belső szinteken, ahova a vezetett meditáció alkalmával eljutsz és egyúttal az adott üggyel kapcsolatos blokkjaid és diszharmonikus energiáid is oldódnak, gyógyulnak.

 

Mire számíts, ha eljössz? Lesz: 

- egy kis bevezető mozgás, hogy az energiaterünk kellően átjárható és befogadó legyen 

- kötetlen beszélgetés - ha szeretnéd megosztani a céljaidat (de ha egyelőre  csak csendben érleled őket, az is rendben van :) )

- céljaid megfogalmazása (önmagadnak)

- vezetett meditáció

- energetikai tisztítás

2013. 01. 30. újhold napja 18-20.00 Magnet Ház Andrássy út 98. Boróka terem

Érkezés: minimum 10 perccel korábban!

Hozzájárulás: 1500 FT

Kizárólag előzetes jelentkezéssel! Helyfoglalás e-mailben (elvira pont kolontar kukac gmail pont com) vagy telefonon (20 207 3955)